Created with Sketch.
Počele prijave za eCommerce Akademiju
13.05.2020

Želite da započnete sopstveno poslovanje i otvorite onlajn prodavnicu ali ne znate kako i odakle da počnete? Odličan početak i praktična znanja u sektoru elektronske trgovine nudi vam eCommerce Akademija u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije. eCommAkademija okupila je profesionalce iz svih segmenata digitalnog ekosistema i kroz niz predavanja omogućava vam ekskluzivan pristup iskustvima preduzetnika i eksperata.


Biće vam potrebno osam nedelja (8 modula) da naučite kako da osnujete i uspešno poslujete na web tržištu. Saznaćete kako da ideju sprovedete u delo i napravite biznis i marketing plan. Šta je sve potrebno sagledati da bi se oformio jedan uspešan web shop i zašto je dobar hosting bitan za uspešan e-commerce.

eComm Akademija organizuje 16 sati predavanja u osam nedelja.

eComm Akademija organizuje 16 sati predavanja u osam nedelja.


Ukoliko ste oduvek želeli da se bavite internet trgovinom prijavite se na sledećem linku i saznajte kako do uspešnog biznisa. Imate priliku da uz 16 profesionalnih predavača, 8 modula, svaki u trajanju od jedne nedelje, naučite sve što Vam je potrebno. Pored dva onlajn predavanja u toku jedne nedelje biće organizovane i online diskusije kako biste mogli da pitate i saznate više.


Pridružite se eComm Akademiji i postanite vešti na polju elektronske trgovine. Rane prijave i poseban paket cena trajaće do 26.maja zato požurite. Onlajn predavanja počinju 2.6.2020.godine. eComm Akademija biće održana u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije i podrške USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj.