Created with Sketch.
"Potraga za novim poslovnim modelima" na konferenciji o korporativnim inovacijama
12.03.2020

23.10.2019 - Održana je druga po redu - Corporate Innovation Conference, posvećena korporativnim inovacijama u prostoru Belexpocentra u Beogradu. Na najvećem regionalnom događaju okupilo se više od 350 predstavnika kompanija i pojedinaca, ističu organizatori iz ICT Hub-a.

 

Sastavni deo konferencije bila je i EXPO zona u kojoj smo BAD SISTEMS predstavili softverskim rešenjima, agilnim alatom za organizaciju posla KANBANSI i berzom za transport i teret Nadjituru.rs. U EXPO zoni predstavljene su hardverske i softverske inovacije kao vid podrške ICT Hub-a lokalnim startapovima.

 

Tema ovogodišnje konferencije #CIC19 “Potraga za novim poslovnim modelima” predstavljena je kroz predavanja, panel diskusije i prikazivanje studije slučaja stručnih konsultanata za korporativne inovacije. Koporativni lideri istakli su važnost učenja i građenja stručnog tima koji će moći da primeni inovacije unutar kompanije. Odvažnost u primeni inovacija i razumevanje očekivanja korisnika zauvek će promeniti poslovno okruženje. Saznali smo koji su najnoviji poslovni trendovi, kao i izazovi sa kojima se korporacije suočavaju i načini prilagođavanja sve bržim promenama na tržištu.

 

Zahvaljujemo ICT Hub-u na odličnoj organizaciji i ukazanom poverenju da se poslovnom svetu predstavimo rešenjima na kojima radimo, KANBANSI i Nadjituru.rs. Corporate Innovation Conference održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije i Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).